Drvivú väčšinu hrozna pestujeme a oberáme vo vlastných viniciach rozložených na slnečných svahoch v Dubníku a v neďalekom Svodíne. Je to vychýrený strekovský rajón. Náš vinič nepozná herbicídy a ochranné látky dostáva v primeranom množstve. Podstatnú časť hrozna zbierajú ručne naši pracovníci a brigádnici. V pezinskom zámku spracovávame úrodu najmodernejšou technológiou. Sme jediní na Slovensku, kto má veľmi šetrnú vibračnú násypku hrozna. Využívame moderné rotačné vinifikátory, odkaľovačky, filtre a počítačom riadené antikorové tanky, schopné zachovať teplotu akú si hrozno a vinár vyžaduje. Celý proces sa končí v našej vlastnej plničke fliaš.
Moderná technológia je len pomocník, ktorý robí to, čo jej naši odborníci dovolia a čo od nej požadujú. Naše vína sú poctivý produkt, majú sviežu farbu a sú voňavé. V chuti sú príkladne čisté, bez rušivých elementov.
Pozrite sa ako sme budovali Zámocké vinárstvo do dnešnej podoby:
Zadajte emailovú adresu a budeme Vás informovať o najnovších akciách, novinkách a podujatiach.